Gökyüzü Özel Bucak Koleji’nden Büyük Başarı!

Gökyüzü Özel Bucak Koleji öğrencileri, 16 Ekim 2024 Süreç Belirleme Sınavı’nda ilçe genelinde üstün başarılar elde etti.

Gökyüzü Özel Bucak Koleji öğrencileri, 16 Ekim 2024 tarihinde düzenlenen Süreç Belirleme Sınavı’nda elde ettikleri derecelerle büyük bir başarıya imza attılar. İlçe genelinde en yüksek puanları alarak okullarının gururu oldular.

8. sınıf ilçe birincisi olan Bengisu Sönmez, 6. sınıf ilçe ikincisi M. Kayra İzgi ve 5. sınıf ilçe birincisi Utku Kerem Özdamar, disiplinli çalışmaları ve azimleriyle dikkat çekti.

Gökyüzü Özel Bucak Koleji, başarılarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtlayarak öğrencilerini, ailelerini ve onlara rehberlik eden öğretmenlerini tebrik ediyor. Eğitimde fark yaratan anlayışla, öğrencilerinin gelecekteki başarılarını desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan okul yönetimi, “Hiçbir başarı tesadüf değildir!” mesajıyla başarılarını kutluyor.

Gökyüzü, başarıda sınır tanımıyor!

Gökyüzü Özel Bucak KolejiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.