Gökyüzü Özel Bucak Koleji Ortaokulu başarıyla dolu yeni bir döneme hazırlanıyor

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Ortaokulu öğrencilere sunduğu nitelikli eğitim programları yenilikçi öğretim yöntemleri ve modern eğitim olanaklarıyla geleceğin başarı dolu bireylerini yetiştirmeye devam edecek.

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Ortaokulu öğrencilere sunduğu nitelikli eğitim programları yenilikçi öğretim yöntemleri ve modern eğitim olanaklarıyla geleceğin başarı dolu bireylerini yetiştirmeye devam edecek. Her öğrencinin potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen kolektif çalışmalarla yeni eğitim öğretim yılında da başarılarına yenilerini ekleyecektir.

2023-2024 eğitim öğretim yılında da 5-6-7-8 sınıflarda öğrenim gören öğrenciler sosyal sanatsal kültürel ve sportif etkinliklerde önemli başarıla imza attılar. Özellikle yıl boyunca düzenlenen sınavlar, projeler ve etkinlikler de gösterdikleri üstün çaba onların gelecekte ki başarılarının habercisi oldu. Bu başarılar Gökyüzü Özel Bucak Kolejinin eğitimde ki yüksek standartlarını bir kez daha ortaya koyuyor.

Şimdi yeni eğitim ve öğretim yılı için de kayıt dönemlerini başlatmış bulunuyorlar. Geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla çıktıkları bu yolda velilerin ve öğrencilerin kayıtlarını zamanında tamamlamalarını önemle rica ediyoruz.
Tüm öğrencilere şimdiden başarılı bir eğitim yılı diliyoruz.

İletişim cep : 0501 085 52 60
İletişim sabit: 0248 325 52 60
Adres: Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı No:268 Bucak/Burdur
( Haftaiçi 08.30-19.00 ) ile Cumartesi günleri (08.30-18-00) arası açıktır.

haberlerBurdur haberleriGökyüzü Özel Bucak KolejieğitimbaşarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.