Gönül'ün Yün Ev 1 yaşında! Muhteşem kampanya sizi bekliyor

Bucak’ta Gönül Göker Yün Evi, 1. yılına özel yün iplik, şal, kına ve daha birçok tuhafiye ürününde büyük indirimler sunuyor. El işlerinizi uygun fiyatlarla hayata geçirin!

Burdur’un Bucak ilçesinde, el işlerine gönül verenler için bir numaralı adres olan Gönül'ün Yün Evi, 1. yılını özel kampanyalarla kutluyor! Alize yün çeşitlerinden çanta saplarına, polyester ve makrome iplerinden boncuk ve pul çeşitlerine kadar geniş ürün yelpazesi ile her türlü tuhafiye ihtiyacınıza çözüm sunuyor.

Yün, İplik, Kına ve Daha Fazlası

Gönül Göker Yün Evi, sadece yün değil, aynı zamanda kağıt iplikler, düğün ve kına malzemeleri, yazma, eşarp ve şal çeşitleri ile de hizmet veriyor. Her projeye uygun, kaliteli malzemeleri uygun fiyatlarla bulabileceğiniz bu şirin tuhafiye dükkanı, yaratıcılığınızı besleyecek.

Özel İndirimler ve Kampanyalar

Gönül Göker Yün Evi'nin birinci yılına özel düzenlediği kampanya ile birçok üründe cazip indirimler sizleri bekliyor. 1 hafta sürecek kampanyada yün ipliklerinin yanı sıra, Çoraplar, yazma ve şallarda indirimleri kaçırmayın...  El işlerinizi hayata geçirirken bütçenizi zorlamadan kaliteli malzemelere sahip olmanın tam zamanı!

Detaylar İçin:

Adres: Pazar Mahallesi, Okullar Caddesi No: 24/B, Bucak, Burdur (Tostçu Tahsin'in yanı)

Telefon: 0539 334 68 08

kampanyayünGönül Göker Yün EviTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.