GS-PAOK Hangi Kanalda? UEFA Avrupa Ligi Galatasaray - PAOK Maçı Şifresiz Yayınlanacak!

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray - PAOK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Heyecanla beklenen karşılaşma TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak izlenebilecek! Detaylar burada!

GS-PAOK Hangi Kanalda? UEFA Avrupa Ligi Galatasaray - PAOK Maçı Ne Zaman, Şifresiz mi?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk sınavını PAOK karşısında verecek. Geçtiğimiz günlerde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'nde de iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Peki, GS-PAOK hangi kanalda, maç şifresiz mi ve saat kaçta oynanacak?

Heyecanla beklenen Galatasaray - PAOK mücadelesi, futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, kendi sahasında Yunan ekibi PAOK’u ağırlayacak. Yeni transferler Osimhen ve Icardi’nin performansı şimdiden merak konusu. Maçın tüm detaylarını, GS - PAOK maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi sorularının yanıtlarını bu yazımızda bulacaksınız.

Galatasaray - PAOK Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde 25 Eylül 2024 Çarşamba günü PAOK ile karşılaşacak. Mücadele, RAMS Park Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 22:00'da başlayacak. Bu önemli karşılaşmayı kaçırmamak için alarmlarınızı kurmayı unutmayın!

Galatasaray - PAOK Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz mi?

Futbolseverler için en çok merak edilen soru: GS - PAOK hangi kanalda yayınlanacak? İyi haber! Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi maçı, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Yani bu heyecan dolu karşılaşmayı tüm futbolseverler ücretsiz bir şekilde takip edebilecek. Üstelik HD kalitesinde!

Maçı izlemek için tek yapmanız gereken, 25 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'da televizyonunuzu TRT 1’e ayarlamak olacak.

Galatasaray - PAOK Maçının Hakemi ve Kadrolar

İspanyol hakem Alejandro Hernandez tarafından yönetilecek olan bu mücadelede, gözler Galatasaray’ın yıldız isimlerinde olacak. Özellikle yeni transfer Osimhen ve son haftalarda formunun zirvesinde olan Icardi, taraftarların en çok beklediği isimler arasında.

Galatasaray - PAOK Muhtemel 11'ler Galatasaray: Günay Kaan Sanchez Abdülkerim Jakobs Torreira Sara Barış Mertens Yunus Osimhen PAOK: Kotarski Sastre Kedziora Colley Baba Camara Schwab Zivkovic K'stantelias Taison Chalov

UEFA Avrupa Ligi Maç Fikstürü

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça zorlu bir fikstürle karşı karşıya. İşte sarı-kırmızılıların oynayacağı maçların tarihleri:

25 Eylül 2024 Çarşamba: Galatasaray - PAOK (RAMS Park, Saat 22:00) 3 Ekim 2024 Perşembe: RFS - Galatasaray (Saat 19:45) 23 Ekim 2024 Perşembe: Galatasaray - Elfsborg (Saat 17:30) 7 Kasım 2024 Perşembe: Galatasaray - Tottenham (Saat 20:45) 28 Kasım 2024 Perşembe: Alkmaar - Galatasaray (Saat 20:45) 12 Aralık 2024 Perşembe: Malmö - Galatasaray (Saat 20:45)

Tüm bu maçlar Galatasaray’ın Avrupa serüvenindeki kritik dönemeçler olacak. Özellikle PAOK karşısında alınacak 3 puan, sarı-kırmızılıları grup liderliği için önemli bir avantaj sağlayacak.

Galatasaray - PAOK Maçı Hangi Kanalda Sorusunun Cevabı: TRT 1!

GS - PAOK hangi kanalda sorusuna net bir cevap verecek olursak; TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek. Türkiye’nin kamu yayıncısı olan TRT, UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizin maçlarını şifresiz yayınlayarak futbolseverlere büyük bir hizmet sunuyor.

Okan Buruk ve Takımın Avrupa Hedefleri

Okan Buruk, hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarılı bir performans sergilemek istiyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam ediyor ve büyük hedefler peşinde koşuyor. Özellikle yıldız oyuncular Osimhen, Icardi ve Zaha gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, bu yıl Avrupa Ligi’nde önemli başarılara imza atmak istiyor.

PAOK karşısında alınacak galibiyet, bu hedefe atılan ilk adım olacak. GS-PAOK hangi kanalda sorusunun cevabı kadar, Galatasaray’ın sahada göstereceği performans da büyük önem taşıyor.

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi macerasında ilk rakibi PAOK olacak. 25 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'da TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak bu önemli mücadeleyi sakın kaçırmayın!

GalatasarayPAOKUEFA Avrupa LigiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.