Gültekin Oktay'dan dikkat çeken açıklama! ' Akıllarını başlarına alsınlar'

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, partililere yönelik olumsuz eylemlere sert tepki gösterdi. "MHP mensuplarına yapılan her eylemi teşkilata yapılmış sayarım" diyen Oktay, hukuk önünde gereğinin yapılacağını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Oktay, MHP mensuplarına yönelik olumsuz davranış ve eylemler konusunda sert bir uyarıda bulundu.

"Hukuk Önünde Gereği Yapılacaktır"

Başkan Gültekin Oktay, açıklamasında, MHP'nin herhangi bir mensubuna karşı yapılacak her türlü olumsuz eylemi teşkilata yapılmış sayacağını vurgulayarak, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin herhangi bir mensubuna yapılacak olumsuz bir eylem veya davranışı, İl Başkanı olarak teşkilatıma yapılmış sayarım. Elbette hukuk önünde gereği yapılacaktır" dedi.

"Akıllarını Başlarına Alsınlar"

Teşkilat mensuplarına yönelik haksız eylemler gerçekleştirecek olanları da uyaran Başkan Gültekin Oktay, bu kişilerin hayatları boyunca unutamayacakları travmalar yaşamamaları için "akıllarını başlarına almalarını" tavsiye etti. Başkan Oktay, "Teşkilatımın huzurunu bozmaya çalışan veya teşkilat mensuplarıma haksız bir eylemde bulunacak olanların, hayatları boyunca unutamayacakları travmalar yaşamamaları adına, akıllarını başlarına almasını, sonuçlarını öngörerek hareket etmesini tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

"Mobbing Kararlarını Alanlar da Dikkat Etmeli"

MHP mensuplarına yönelik mobbing uygulama kararı alanlara da sert bir dille seslenen Başkan Oktay, "Aynı tavsiyeyi, bir siyasi partinin yönetim kurulu toplantısında partimiz mensuplarına mobbing uygulanması için karar alanlara da vermek isterim. Unutmayın, biz başka partilere, başka kişilere benzemeyiz. Dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz" şeklinde konuştu.

Gültekin OktayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.