Gümüş Bahçe'den kahvaltı etkinliği! Muhtarlar Gününde buluştular

Burdur’un Bucak ilçesinde, Gümüş Bahçe'de düzenlenen etkinlikte Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve yerel yöneticiler, muhtarlarla bir araya gelerek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Detaylar burada!

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyü girişinde faaliyet gösteren Gümüş Bahçe, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Gümüş Bahçe’nin huzur dolu atmosferinde gerçekleşen Gümüş Bahçe tarafından düzenlenen etkinlikte, Bucak’ın yerel yönetimi ve yetkililer, muhtarlarla buluşarak özel günü kutladı.

Etkinliğe Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkan Vekili Ömer Özer, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz ve Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın başta olmak üzere pek çok kurum amiri ve muhtar katılım sağladı.

Gümüş Bahçe'nin doğal güzellikleri eşliğinde düzenlenen bu buluşma, katılımcılara hem keyifli bir kahvaltı hem de verimli bir diyalog ortamı sundu.

Gümüş Bahçe19 Ekim Muhtarlar Günükahvaltı etkinliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.