Hakkari Derecik kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ömer Faruk Ateş kimdir?

Derecik ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Burdur Tefenni Kaymakamı Ömer Faruk Ateş, Hakkari Derecik Kaymakamı olarak atandı.

Derecik ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Burdur Tefenni Kaymakamı Ömer Faruk Ateş, Hakkari Derecik Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Derecik Kaymakamı Ömer Faruk Ateş Kimdir?

Ömer Faruk Ateş, 1994 yılında Hollanda/Amsterdam’da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 2018 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu.

2019 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı sınavını kazanan Kaymakamımız Ömer Faruk Ateş, Bilecik Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam Refikliği Stajlarını Diyarbakır/Yenişehir ve Rize/Pazar ilçelerinde, Mülkiye Müfettişi Refakatindeki Teftiş Stajlarını ise Denizli ve Adana illerinde tamamladı.

Çorum/Ortaköy ve Konya/Çeltik ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

Yurt dışı eğitimi için İngiltere/Londra’da 7 ay bulundu. 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin ardından 3 ay Malatya’da Koordinatör Kaymakam olarak görev yaptı. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tefenni Kaymakamı olan Ömer Faruk Ateş Derecik'e atandı.

Ömer Faruk AteşatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.