Harbiye'de duygu dolu anlar! Murat Boz’dan sahnede itiraf!

Türk pop müziğinin yıldızı Murat Boz, Harbiye'deki konserinde izleyicileri şaşırtan sözler sarf etti. Annesine yaptığı o duygusal jest, herkesin gözlerini doldurdu!

Murat Boz Harbiye'yi Salladı: "Beni Annem Keşfetti!"

Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, önceki akşam Jolly Joker organizasyonunda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde unutulmaz bir performans sergiledi. Konsere özel sürprizlerle dolu gecede Boz, sahneye çıkarak sevenlerine müzik dolu bir akşam yaşattı. Konserin en duygusal anı ise annesine hitaben söylediği sözlerdi.

"Beni Annem Keşfetti"

Konser boyunca enerjisiyle izleyicileri coşturan Murat Boz, annesi Ayşe Nedret Boz'a duyduğu minneti dile getirdi. Kendisini en ön sıradan izleyen annesine dönen Boz, "Beni sen keşfettin" diyerek elini öptü ve Kayahan'ın "Yemin Ettim" şarkısını ona armağan etti. Bu duygu dolu anlar izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Yeni Albüm ve Projeler Yolda

Başarılı sanatçı, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni projelerle ilgili sorulara heyecanla cevap veren Boz, “Yeni albüm çalışmalarım hızla devam ediyor. Sevenlerim için sürprizlerle dolu bir yıl olacak” dedi. Ayrıca, sahne arkasında gerçekleşen küçük dans gösterileriyle ilgili esprili açıklamalar da yaptı.

Murat BozTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.