Hayırseverlerden Korkuteli Devlet Hastanesi'ne Cihaz bağışı

Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Berna Gencel, “Hayırseverlerimizin destekleri ve kurumumuz iş birliği ile daha da güçlenerek haberin devamı

HAYIRSEVERLERDEN HASTANEYE CİHAZ BAĞIŞI

Korkuteli Devlet Hastanesinde ilçe hayırsever iş insanlarından Kemal Sancaktar ve Ahmet Erdoğdu ameliyathanede kullanılmak üzere yeni cerrahi alet, hayırsever Ayşe-Halit Kaynak ailesi ise acil serviste kullanılmak üzere 10 adet cerrahi alet seti bağışında bulundular.
Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Berna Gencel, “Hayırseverlerimizin destekleri ve kurumumuz iş birliği ile daha da güçlenerek durmadan yolumuza devam ediyoruz.
Değerli hayırsever Ayşe-Halit Kaynak ailesi hastanemize bağışta bulunarak acil serviste kullanılmak üzere 10 adet cerrahi alet seti alınmasına vesile olmuşlardır. Duyarlı davranışları, sağlık hizmet sunumuna verdikleri destek için değerli hayırseverimiz Halit Kaynak beyefendi ve ailesine teşekkür eder hayırlara vesile olmasını dileriz.

Korkuteli Devlet hastanesiCihaz bağışıBağışKorkuteli son dakikaAntalya son dakikaTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.