Hülya Gümüş, gazetecilerle bir araya geldi

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek doğru haberciliğin önemini vurguladı.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla özel bir programda buluştu. Gümüş, gazetecilerin toplum için oynadığı kritik rolü vurgularken, onların doğru ve tarafsız haber anlayışı ile gösterdiği özverili çalışmaların altını çizdi.

“Doğru Habercilik, Demokrasi Mücadelesidir”

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, konuşmasında gazetecilerin zorlu şartlarda görev yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Ne yazık ki ülkemizde gündem hiç durmuyor, bir kriz bitmeden diğeri başlıyor. Böylesi zorlu şartlar altında sizler doğru habercilik için çabalıyorsunuz. Bu, sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir demokrasi mücadelesi. Hepinizi yürekten kutluyorum, büyük bir saygıyı hak ediyorsunuz.”

Ülkemizin Zorlu Süreçleri

Başkan Gümüş, konuşmasında terör saldırıları ve ülkenin içinden geçtiği zorlu süreçlere de değindi. Ankara’da meydana gelen saldırı nedeniyle tüm şehit ailelerine başsağlığı dileklerini ileterek, yaşanan acının tüm ülkeyi derinden sarstığını belirtti.

Gazetecilerin Mücadelesi

Gümüş, gazetecilerin bu zor dönemlerdeki tarafsız ve doğru haber yapma mücadelesinin önemine vurgu yaptı:

“Ülkenin birliği, beraberliği için en büyük aynayı sizler tutuyorsunuz. Tarafsız bir duruş sergilemek, bu zorlu koşullarda hiç kolay değil. Ama sizler bunu başarıyla gerçekleştiriyorsunuz ve halkımızın gerçekleri öğrenmesini sağlıyorsunuz.”

Geleceğe Dair Umutlar

Başkan Hülya Gümüş, konuşmasını daha aydınlık bir geleceğe olan inancıyla tamamladı:

“Daha güzel, umut dolu günlerin bizleri beklediğini düşünüyorum. Karanlıkları geride bırakacağımıza inanıyorum. Sizlerin katkısıyla geleceğimiz daha parlak olacak.”

Basın mensuplarıyla bu anlamlı gün vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gümüş, gazetecilerin ülke demokrasisine olan katkılarının altını çizerek, bu yolda verdikleri emek için teşekkür etti.

Hülya GümüşgazeteciTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.