Hülya Gümüş, mahalleleri tek tek dolaşıyor! Barbaros Mahallesinde vatandaşlarla buluştu

Bucak Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları'nın üçüncü ayağı Barbaros Mahallesi'nde gerçekleşti. Başkan Hülya Gümüş, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyip projeler hakkında bilgi verdi.

MAHALLE BULUŞMALARI: BARBAROS MAHALLESİ

Bucak Belediyesi’nin düzenlediği "Mahalle Buluşmaları" programının üçüncü ayağı Barbaros Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ekibi ile birlikte mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talepleri dinledi.

Belediye birim müdürleri ve meclis üyelerinin de katıldığı programda, Barbaros Mahallesi Muhtarı Mercan Alagöz, vatandaşların taleplerini Başkan Gümüş’e iletti. Mahalle sakinlerinin öneri ve istekleri, ilgili birimler tarafından değerlendirmeye alındı.

Başkan Gümüş, mevcut hizmetler ve ilerleyen dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Mahalle Buluşmaları’nın vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve hizmetleri yerinde değerlendirmek açısından kıymetli olduğunu belirterek, buluşmaların diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi. Mahalle sakinleri, sorunların çözümü noktasında gösterilen ilgi ve çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Hülya Gümüşmahalle buluşmalarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.