Hülya Gümüş'ten Mansur Yavaş'a ziyaret! Çalışmalar ve projeleri anlattı

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve diğer yetkililerle birlikte Mansur Yavaş'ı ziyaret etti, iş birliği ve destek sözü aldı.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Acar ve İsmail Demirel ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti.

Başkan Gümüş, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın İzzet Akbulut, Av. Ahmet Sedat Oktay, Gökhan Acar ve İsmail Demirel ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik. Kendisine Bucak’ın yöresel ürünlerini takdim ederek, ilçemiz için fikir alışverişinde bulunduk. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Sayın Mansur Yavaş’a teşekkür ederiz," ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından, Mansur Yavaş'ın Bucak ilçesine yönelik desteklerinin süreceği ve iki belediye arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceği belirtildi. Başkan Gümüş, Bucak için yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verirken, Mansur Yavaş da Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tecrübelerinden faydalanmaları için destek sözü verdi.

Hülya GümüşMansur YavaşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.