Hülya Gümüş'ten pazar esnafına büyük müjde! Perşembe pazarının üstü kapanacak

Bucak Belediye Meclisi toplantısında, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Kapalı Perşembe Pazarı esnafına beklenen müjdeyi verdi. Bu kış, pazar yerinin üst katı kapatılarak esnaflar soğuktan korunacak.

Bucak Belediye Meclisi toplantısında Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, pazar esnafına beklenen müjdeyi verdi. Seçim dönemi boyunca Kapalı Perşembe Pazarı'nda hizmet veren esnafların taleplerini dikkate aldığını belirten Gümüş, pazar yerinin üst katının kapatılacağına dair önemli bir açıklama yaptı.

"Soğuğu Birlikte Yaşadık"

Başkan Gümüş, özellikle kış aylarında pazar yerinde yaşanan zorlukları yakından bildiğini vurguladı. Adaylık sürecinde kendisinin de orada bulunarak esnafların soğuk havalarda yaşadıkları zorluklara tanık olduğunu belirten Gümüş, "Esnaflarımız sabah saat 7'de gelip akşama kadar hizmet veriyor. Onların çektiği bu zorluğu ben de yakından yaşadım," dedi.

Üst Kat Kapatılıyor

Başkan Hülya Gümüş, esnafların bu kış rahat bir çalışma ortamına kavuşmaları için çalışmalara başlandığını belirterek, "Bu kış, pazar yerinin üst katını kapatacağız ve esnafımız soğuktan korunarak rahatça çalışabilecek," diye konuştu. Bu adımla birlikte esnafların taleplerine cevap verilirken, Bucak halkına daha konforlu bir pazar alışveriş deneyimi sağlayacak.

Hülya GümüşBucak Perşembe PazarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.