İbrahim Sertbaş'tan, Hüseyin Kürşat Kırbıyık'a ziyaret

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’a bölgeye verdiği samimi destek için teşekkür etti. Gölhisar’ın sağlık projelerinde Kırbıyık’ın desteğinin önemine vurgu yaptı.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ın Gölhisar’a olan bağlılığına ve bölge halkına gösterdiği özel ilgiye dikkat çekti. Başkan Sertbaş, yaptığı açıklamada, Kırbıyık’ın bölgeye olan sevgisini vurgulayarak, “O bir Gölhisarlı, O bir Gölhisar sevdalısı, O bir gönül insanı,” ifadelerini kullandı.

"Gölhisar’ın Sağlık Talepleri Bakan Yardımcımıza İletildi"

Sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve projelerini doğrudan Bakan Yardımcısı Kırbıyık’a ilettiğini belirten Sertbaş, “Gölhisar’ımızın sağlık taleplerini ilettim. Sayın Bakan Yardımcımız, her zaman yanımızda ve desteklerini asla esirgemiyor. Onun samimi desteği sayesinde Gölhisar’ın sağlık hizmetlerinde önemli adımlar atılacağına olan inancımız tamdır,” dedi.

Tüm Gölhisarlılar Adına Teşekkür: "Minnettarız"

Sertbaş, Kırbıyık’a duydukları minneti dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: “Kendisine tüm hemşehrilerimiz adına gönülden teşekkür ediyorum. Gölhisar için verdiği destekle her zaman yanımızda olan ve Gölhisar sevdalısı olduğunu gösteren Kürşat Bey’e minnettarız.”

İbrahim SertbaşHüseyin Kürşat KırbıyıkTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.