Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Icardi iddiaları yanıtladı! Bakın neler söyledi

Icardi, Galatasaray'a transfer olmayı ilk başta düşünmediğini ancak eşi Wanda Nara'nın ısrarı üzerine fikrini değiştirdiğini açıkladı. Detaylar burada...

İki sezondur Galatasaray formasıyla şampiyonluk yaşayan ve bu sezon ligi gol kralı olarak tamamlayan Mauro Icardi, geleceği ve Fenerbahçe ile yaşanan rekabet hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Arjantinli yıldız, eşi Wanda Nara ile birlikte katıldığı programda sarı-kırmızılı takımdaki durumu ve transfer sürecini anlattı.

BAŞLANGIÇTA SICAK BAKMIYORDU

Galatasaray'a transfer olma sürecini anlatan Icardi, başlangıçta bu fikre sıcak bakmadığını belirtti. Aslında Galatasaray'a transfer olmak gibi bir düşüncesinin olmadığını vurgulayan Icardi, " Milano'dan Paris'e geçmiştik ve orada çok rahattık," dedi. Ancak eşi Wanda Nara'nın ısrarı üzerine fikrini değiştirdiğini ekledi. "Gitmek istememiştim, ancak Wanda beni ikna etti. 'Hadi, hadi, bu senin için, kariyerin için, her şey için iyi olacak' demesi üzerine ikna oldum."

"GALATASARAY FENERBAHÇE REKABETİ İNANILMAZ"

Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti hakkında da konuşan Icardi, bu derbilerin kendisini şaşırttığını belirtti. "Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti inanılmaz. Beni şaşırtan olaylardan biri de bu. Aradaki rekabetin çok büyük bir tarihi var. Birçok olay yaşanmış. Özellikle bizim taraftarımız gibisinin burada, Avrupa'da olduğunu düşünmüyordum. Ayrıca aralarındaki rekabet çılgınca." dedi. Wanda Nara ise, "Bana kalırsa, Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti, River Plate - Boca Juniors rekabetinden çok daha büyük" ifadesini kullandı.

ICARDI TAKIMDAN AYRILACAK MI? İDDİALARI YANITLADI

Erden Timur'un görevden ayrılmasının ardından Icardi'nin takımdan ayrılacağı yönünde çıkan iddialara da yanıt veren yıldız oyuncu, Galatasaray'da kalacağını açıkladı. "Önümüzdeki sezon Galatasaray'da kalıyoruz, ancak sonrasına bakacağız. Ama şu an için Galatasaray'dayım," dedi. Bu açıklama, Galatasaray taraftarları için büyük bir müjde oldu.

Mauro Emanuel IcardiGalatasaray transferGalatasarayTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.