İki markette 150 elektronik sigara, 250 ısıtılmış tütün mamulü, 145 bandrolsüz tütün, 520 gümrük kaçağı elektronik eşya ele geçirildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde işlettikleri markette tütün mamulü, elektronik sigara ve gümrük kaçağı eşya sattıkları tespit edilen 2 kişiyle ilgili adli işlem başlatıldı. Detaylar haberimizde..

Antalya’nın Manavgat ilçesinde işlettikleri markette tütün mamulü, elektronik sigara ve gümrük kaçağı eşya sattıkları tespit edilen 2 kişiyle ilgili adli işlem başlatıldı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manavgat ilçesinde kaçakçılık ile mücadele kapsamında, S.O. ve V.K.’nin işletmekte oldukları marketlerde tütün mamulü, elektronik sigara ve gümrük kaçağı elektronik eşya sattıklarını tespit etti. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla iki ayrı markette yapılan arama sonucunda; 150 elektronik sigara, 250 ısıtılmış tütün mamulü, 145 bandrolsüz tütün ve 520 gümrük kaçağı elektronik eşya ele geçirildi.
Olayla ilgili adli işlemlere başlanıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

haberlerAntalya haberleriadli işlemTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.