İlkay Güngör, Ankara'da MHP Yetkilileri ile Görüştü!

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) üst düzey yetkilileri ile görüştü. Görüşmelerde Kızılkaya'da yapılan hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu!

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Güngör, ziyaretleri sırasında Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) üst düzey yetkilileri ile görüştü. Görüşmelerde Kızılkaya'da yapılan hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan İlkay Güngör sırasıyla şu ziyaretlerde bulundu;

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Abdullah Bahadır Alperen'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

MHP Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu ile beldenin gelişmesi ve yeni projeler hakkında istişarelerde bulundu.

MHP Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul'a Kızılkaya'da yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

MHP Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile beldedeki gelişmeler ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı olarak görevlendirilen MYK Üyesi Doç. Dr. Esma Özdaşlı'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu ile beldedeki çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Güngör, misafirperverliklerinden dolayı tüm yetkililere teşekkür etti.

İlkay GüngörMHPyetkiliTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.