Isparta'da uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı

Isparta’da yasa dışı uyuşturucu madde ekimi yapan şahıs jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda tutuklandı. Detaylar haberimizde...

Isparta’da yasa dışı uyuşturucu madde ekimi yapan şahıs jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda tutuklandı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucu veya uyarıcı madde tacirlerine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Isparta’da 1 bir şahsın uyuşturucu madde üretimine yönelik yasa dışı kenevir ekimi yaptığı bilgisi alınmasının üzerine yapılan çalışmalar sonucunda, 1 şüpheli şahıs ile birlikte 215 gram esrar ve 39 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan adli işlem başlatılarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

haberlerIsparta haberleriopersayonTürkiyeIsparta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.