Isparta ve Burdur dikkat! Bu tarihler arasında yaşanacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Isparta ve Burdur için zirai don uyarısı! 18 Ekim Cuma ile 23 Ekim Çarşamba arasında yaşanacak soğuk hava ve don riski hakkında detaylı bilgi. Tarımla uğraşanlar dikkat!

Isparta ve Burdur çevresinde 18 Ekim itibarıyla yaşanması beklenen zirai don, 23 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Isparta ve Burdur'da Zirai Don Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre, Isparta ve Burdur çevrelerinde önümüzdeki günlerde zirai don bekleniyor. 

18 Ekim Cuma günü saat 00:00 ila 23 Ekim Çarşamba günü saat 09:00 aralığında zirai don yaşanacağını belirten Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda; "Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz üzerinden gelen soğuk havayla birlikte Isparta ve Burdur çevrelerinde bu gece (18.10.2024 Cuma) saatlerinden itibaren 23.10.2024 Çarşamba sabah saatlerine kadar hava sıcaklıklarının düştüğü akşam ve gece saatlerinde zirai don hadisesi bekleniyor. Zirai don riskinin gelecek hafta ortasına kadar devam edeceği tahmin edildiğinden tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın ve ilgililerin tahmin ve uyarıları dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir. " denildi.

donzirai donTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.