Isparta ve Burdur için uyarı verildi! Bu saatlere dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Isparta ve Burdur'da kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Sağanak ve gök gürültülü yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Isparta ve Burdur çevrelerinde bugün akşam saatlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteorolojiden Isparta ve Burdur İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, bugün saat 19:50 ile 22:00 arasında bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi.

Kuvvetli Yağışlara Dikkat

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Meteoroloji Radarı’ndan alınan son bilgilere göre Burdur ve Isparta civarındaki sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların önümüzdeki saatlerde etkisini artırarak kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir," denildi.

Olası Olumsuz Durumlara Karşı Uyarı

Kuvvetli yağışın sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuz şartlara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşların bu süre zarfında gerekli önlemleri alarak güvenli bir ortamda bulunmalarını tavsiye etti.

sağanak yağışmeteoroloji uyarısımeteorolojik uyarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.