İstifası kabul edilmemişti Başkan Osman Taşkın'dan ilk açıklama

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, 23 Eylül 2024'te ayrılma kararını açıklamıştı. Ancak AK Parti Genel Merkezi'nin kararıyla Taşkın görevine devam edecek. Başkan Taşkın'ın açıklamaları ve detaylar haberde.

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, 23 Eylül 2024 tarihinde görevinden ayrılma kararını açıklamıştı. Ancak, AK Parti Genel Merkezi'nden gelen sürpriz kararla, Taşkın görevine devam edeceğini duyurdu.

Görevden Ayrılık Kararı Kabul Edilmedi

Başkan Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "23.09.2024 tarihinde, kendi isteğimle AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmak istediğimi kamuoyuna duyurmuştum. Ancak, Genel Merkezimize sunduğum dilekçe kabul edilmedi."

Başkan Osman Taşkın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bölge ve il koordinatörlerinin yaptığı istişareler sonucunda, kendisinin görevine devam etmesi yönünde karar alındığını söyledi.

“Bu Görev Bir Kutsal Emanet”

Görevine devam etme kararı sonrası Taşkın, teşekkürlerini şu sözlerle dile getirdi: "Bu görevin kutsal bir emanet olduğunun bilincindeyim. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Merkezimize en samimi duygularımla teşekkür ediyorum."

Durmak Yok, Yola Devam

Son olarak Bucak halkına seslenen Taşkın, Bucaklı hemşehrilerine hizmet etmeye devam edeceğinin altını çizdi. "Her şart altında Bucaklı hemşehrilerimin hizmetinde olacağım," diyerek, AK Parti’nin sloganı olan "Durmak yok, yola devam" mesajını yineledi.

BurdurBucakTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.