İşyerinden hırsızlık yaptı! Emniyet affetmedi, enselendi

Burdur Karamanlı'da işyerinden dizüstü bilgisayar çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından suç unsuru ile birlikte yakalandı ve tutuklandı. Detaylar için tıklayın!

Burdur Karamanlı'da meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak şüpheli, çalınan dizüstü bilgisayar ile birlikte yakalanarak tutuklandı.

EMNİYET EKİPLERİ GÖZ AÇTIRMADI: SUÇ UNSURU İLE BİRLİKTE YAKALANDI

Burdur'da, 18 Temmuz 2024 tarihinde Karamanlı ilçesinde meydana gelen işyerinden ve kurumdan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, Ö.F.A isimli şahıs işyerinde bulunan dizüstü bilgisayarının çalındığını beyan ederek emniyete başvuruda bulunmuştur. Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik İlçe Emniyet Amirliği tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda, şüpheli M.A.A. suç unsuru ile birlikte yakalandı.

Karamanlı Polis Merkezi'nde yapılan işlemlerin ardından, adli mercilere sevk edilen şahıs tutuklanarak Burdur Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

hırsızlıkolayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.