İzzet Akbulut'tan Dirmil ve Gölhisar’a Ziyaret

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Dirmil ve Gölhisar ilçelerinde yaptığı ziyaretlerle bölge halkının sorunlarını dinleyip çözüm önerileri paylaştı. Tarım ve hayvancılık konularında yoğun ilgiyle karşılaştı.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, dün gerçekleştirdiği ziyaretlerle yoğun saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren Dirmil ilçesinde vatandaşlarla buluşan Akbulut, öğleden sonra ise Gölhisar ilçesine geçti. Gölhisar’ın Asmalı, Kargalı ve Hisarardı köylerine yaptığı ziyaretlerde köy sakinleriyle birebir görüşmeler gerçekleştiren Akbulut, bölge halkının sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

“Saha Çalışmalarımız Ara Vermeden Devam Edecek”

Ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada Akbulut, "Sabahtan öğleye Dirmil’imizde, öğleden sonra ise Gölhisar’ımızda ve Gölhisarımızın köyleri Asmalı, Kargalı ve Hisarardı köylerimizde hemşehrilerimiz ile buluştuk. Saha çalışmalarımız ara vermeden devam edecek," ifadelerini kullandı. Milletvekili Akbulut, bölgede tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylülerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve bu konularla ilgili çözüm önerileri geliştirdiklerini belirtti.

Halktan Yoğun İlgi

Ziyaret ettiği her noktada sıcak bir ilgiyle karşılanan Akbulut, bölge halkıyla birebir görüşmeler yaparak onların taleplerini dinledi. Akbulut’un özellikle tarım ve hayvancılık konusundaki çözüm odaklı yaklaşımları köy halkından olumlu geri dönüşler aldı. CHP Burdur Milletvekili, bu ziyaretlerin sıklaşacağını ve vatandaşlarla daha sık bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, “Her zaman halkımızın yanında olacağız” dedi.

İzzet AkbulutziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.