Jandarmadan okul servislerine denetim! Çok sayıda araç men edildi

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, 22 Ekim 2024 tarihinde okulların çevresinde yaptığı trafik denetimlerinde 1.522 araç ve sürücüyü kontrol etti. 55 sürücüye idari yaptırım uygulanırken, 21 araç trafikten men edildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından sorumluluk bölgesindeki okulların çevresinde trafik güvenliği sağlamak amacıyla 22 Ekim 2024 tarihinde kapsamlı denetimde özellikle okul servis araçları ve trafikteki diğer araçlar kontrol edildi.

1.522 Araç ve Sürücü Denetimden Geçti

Yapılan denetimlerde toplamda 1.522 araç ve sürücü kontrol edildi. Bunun yanında 58 okul servis aracı mercek altına alındı. Trafik güvenliği standartlarına uymayan sürücüler ve araçlar hakkında idari yaptırımlar uygulandı.

55 Sürücüye İdari Yaptırım, 21 Araç Trafikten Men Edildi

Denetim sonucunda 55 araç ve sürücüye çeşitli nedenlerle idari yaptırımlar uygulandı. Ayrıca, teknik ve güvenlik açısından eksiklikleri bulunan 21 araç trafikten men edildi. Denetim sırasında arama kaydı bulunan 3 şahıs ise yakalanarak gerekli işlemler başlatıldı.

okul servisidenetimTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.