Kanal D'nin yeni dizisi, Uzak Şehir 1. Bölüm 2. fragmanı izle "Kumpas Kurdun İtiraf Et!"

Kanal D televizyonunun yeni dizisi Uzak Şehir'in 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı! İlgi çekici bir hikayeye sahip dizi merakla bekleniyor. İlk bölümü 11 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de yayınlanacak olan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Aşk ve aile bağlarının anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın yanı sıra Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer bulunuyor. Albora fertlerinin kıyasıya iktidar savaşına sahne olacak Uzak Şehir, yakında Kanal D’de yayınlanacak. Gülizar Irmak’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini ise tecrübeli isim Ahmet Katıksız yapıyor.

Uzak şehir dizisinin konusu:

Alya Albora, vefat eden eşinin vasiyetini yerine getirmek için cenazesi ve beş yaşındaki oğluyla Kanada’dan Mardin’deki Albora topraklarına gelir. Ancak bu gelişin bir dönüşü ve Albora’dan çıkışı yoktur.

Albora ailesinin başı Cihan Albora, Alya’nın çırpınışlarına kayıtsız kalmasa da çocuğunu alıp gitmesine izin vermez. Geçmişin karanlığı, saklanan sırlar ve bölgenin gerçeği ile yüzleşen Alya Albora, kendini kocasının ailesiyle büyük bir mücadele içinde bulur.

Uzak Şehir dizisinin oyuncu kadrosu:

Ozan Akbaba, Sinem Ünsal, Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer.

Uzak Şehir dizisinin künyesi:

TÜR: DRAM
YAPIM ŞİRKETİ: AYNA YAPIM
SENARYO: GÜLİZAR IRMAK
YÖNETMEN: AHMET KATIKSIZ

11 KASIM PAZARTESİ saat 20.00'de KANAL D'de!

dizilerKanal Duzak şehir dizisiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.