Kanatçım'da artık sulu yemek de var! Esnaf dostu günün menüsü 120 TL

Bucak’ta lezzetiyle tanınan Kanatçım, menüsüne sulu yemek seçenekleri ekledi! Tavuk sote, etli kuru fasulye ve daha birçok çeşit, sadece 120 TL. Esnaf dostu fiyatlar ve zengin lezzetler için Kanatçım’a bekleniyorsunuz!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren ve lezzetleriyle tanınan Kanatçım, menüsüne yeni bir lezzet dalı ekleyerek artık sulu yemeklerle de müşterilerini ağırlıyor. Esnaf dostu fiyatlarla hizmet vermeye devam eden Kanatçım, hem klasik tavuk lezzetleri hem de zengin sulu yemek seçenekleri sunuyor.

Günün Menüsü ve Zengin Çeşitler

Kanatçım’da günün menüsü sadece 120 TL. Menünün içerdiği sulu yemekler, damak zevkine hitap eden çeşitlilikle dikkat çekiyor. İşte menüde öne çıkan bazı seçenekler:

Sulu Yemek Çeşitleri

Tavuk Sote

Etli Kuru Fasulye

Et Sote

Tas Kebabı

Patlıcan Musakka

İzmir Köfte

Yoğurtlu Köfte

Fırın Tavuk

Arnavut Ciğeri

Rosto Köfte

Orman Kebabı

Sebzeli Köfte

Elbasan Tava

Alternatif Lezzetler

Kremalı Mantar Sote

Güveçte Tavuk

Kadınbudu Köfte

Patates Püresi

Biber Dolması

Kış Türlüsü

Tavuk Döner

Tavuk Sarma

Sulu Yemekten Daha Fazlası

Kanatçım, sulu yemeklerin yanı sıra, tavuk kanat ızgara, ciğer köfte ve kuzu kokoreç gibi ızgara lezzetlerini de müşterilerinin beğenisine sunuyor. Günün her saatinde hem doyurucu hem de hesaplı bir yemek için Kanatçım sizleri bekliyor!

Tel: 0533 436 51 15

Adres Yeni Mah. 19 Mayıs cad. No:41/A Bucak/Burdur

sulu yemekKanatçımTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.