Karadut dizisi yeni bölüm bu akşam ATV ekranlarında, Karadut'ta Zuhal'le Tayfun'un aşkı alevleniyor!

ATV ekranlarının beğenilen dizisi Karadut'un bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? Zuhal'ın kararlarına karşı Çetin kızının cesaretini kırmak için elinden geleni yapıyor. Zuhal herkesin gündemini değiştirecek bir teklifte bulunuyor...

4. Bölümün konusu:

Çetin kızına karşı çıkıyor

Zuhal'ın kararlarına karşı Çetin kızının cesaretini kırmak için elinden geleni yapar. Ancak bu yolda Figen'i de kullanan Çetin'in büyük kızıyla imtihanı bitmeyecektir.

Zuhal Tayfun'da huzur buluyor

Tanıdık bir yüz, Zuhal'den seans alır. Yeni danışanının niyetinden bihaber olan Zuhal, geçirdiği zor günleri yine Tayfun sayesinde atlatır. Ancak Zuhal, Tayfun'da huzur bulurken, sevgilisinin başkaları için apayrı bir anlamı olduğundan habersizdir.

Nihan'ın öfkesi artıyor

Bora'nın başına gelenler Aslı'yla aralarında yeni bir sayfa açar. Ancak Aslı'nın öğrendiklerinden sonra ilişkileri dönülmez bir çıkmaza girecektir. Oğlunun ondan sakladıklarını öğrenen Nihan ise etrafındaki herkesin nasihatlerini yok sayar. Gittikçe körüklenen öfkesi onu beklenmedik bir hamle yapmaya itecektir.

Zuhal'in teklifi ne?

Babasının kırdığı cesareti Tayfun'la onaran Zuhal, gün geçtikçe aşkına daha çok güvenir. Zuhal, yalnızlığının tüm ailenin ağzına sakız olduğunu keşfedince herkesin gündemini değiştirecek bir teklifte bulunacaktır…

 

atvKaradut DizisidizilerTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.