Karagümrük-MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman? İşte Karagümrük-MKE Ankaragücü Maçı detayları

Karagümrük-MKE Ankaragücü maçı ne zaman? Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü, 15 Eylül Pazar günü Karagümrük deplasmanına çıkacak. Detaylar haberimizde.

Karagümrük-MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman?

Trendyol 1. Lig 5. Hafta Detayları

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında futbolseverler heyecanla Karagümrük-MKE Ankaragücü maçı ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Milli aranın ardından lig heyecanı kaldığı yerden devam ederken, özellikle Ankaragücü taraftarları deplasmanda oynanacak bu kritik karşılaşmanın sonucunu merak ediyor.

Karagümrük-MKE Ankaragücü Maçı Hangi Gün?

Milli aranın sona ermesiyle birlikte liglerdeki mücadeleler de hız kazandı. Karagümrük-MKE Ankaragücü maçı, 15 Eylül Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmada hakem Yiğit Arslan düdük çalacak.

Karşılaşmada Arslan'ın yardımcıları ise Ramazan Ufuk Avdaş ve Arif Dilmeç olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Bahadır olarak belirlendi.

Karagümrük-MKE Ankaragücü Maçı Öncesi Takımların Durumu

MKE Ankaragücü, sezona inişli çıkışlı bir başlangıç yaptı. İlk haftada Şanlıurfa karşısında galibiyetle sahadan ayrılan sarı-lacivertliler, sonraki iki hafta boyunca mağlubiyet yüzü gördü. Erzurumspor ve Ümraniyespor'a 1-0 yenilen başkent ekibi, son haftada ise İstanbulspor karşısında 2-1’lik galibiyet alarak moral buldu. Şu anda 6 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor.

Karagümrük ise ilk dört haftada istediği sonuçları bir türlü alamadı. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan İstanbul ekibi, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle yoluna devam ediyor. 17. sırada bulunan kırmızı-siyahlılar, Ankaragücü karşısında kazanarak çıkış arayışında olacak.

Karagümrük ve MKE Ankaragücü'nün Son Karşılaşmaları

Karagümrük-MKE Ankaragücü arasında oynanan son altı maçta, iki ekip oldukça denk bir performans sergiledi. Bu süreçte Karagümrük 2 galibiyet alırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Karagümrük bu maçlarda toplamda rakip filelere 9 gol gönderirken, kalesinde 6 gol gördü.

Ankaragücü ise son maçlarda daha etkili bir hücum performansı ortaya koydu. Sarı-lacivertliler, 4 gol atarken kalesinde 3 gol gördü.

Karagümrük MKE Ankaragücü MaçıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.