Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısında

Burdur Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nda Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısına katılım sağladı.

Burdur Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nda Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısına katılım sağladı.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu İl Başkanı Mustafa Özboyacı başkanlığında düzenlenen Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı’na Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz,  Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Yönetimi, önceki dönem İl Başkanları , önceki dönem Belediye Başkanı, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile birlikte katıldı.

İl Başkanı Mustafa Özboyacı başkanlığında düzenlenen Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı'na katılım sağlayan Başkan Fatih Selimoğlu: ''AK Parti Burdur İl Başkanlığı'mız da, Milletvekillerimiz Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İl Yönetimimiz, Önceki dönem İl Başkanlarımız, önceki dönem Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız il e Daraltılmış Danışma Meclisi toplantımızı gerçekleştirdik.'' ifadelerini kullandı.

Fatih SelimoğluAK Parti Burdur İl BaşkanlığıtoplantıkatılımTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.