Karamanlı'da anaokulu öğrencilerine yeni oyun alanı

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, anaokuluna ahşap oyun grubu kazandırıldığını duyurdu. Minik öğrenciler için yeni eğlence alanı oluşturuldu!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçedeki anaokulu öğrencileri için yeni bir proje gerçekleştirdiklerini duyurdu. Okulun bahçesine yerleştirilen ahşap oyun grupları, minik öğrencilerin eğlenceli ve güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayacak. Başkan Selimoğlu, eğitime verdikleri desteğin süreceğini belirtti.

Çocuklar İçin Güvenli ve Eğlenceli Bir Alan

Anaokulu bahçesine kazandırılan ahşap oyun grupları, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak şekilde tasarlandı. Dayanıklı ve doğal malzemelerden üretilen bu oyun alanları, çocukların güvenli bir şekilde eğlenmelerini amaçlıyor. Karamanlı Belediyesi yetkilileri, miniklerin sosyalleşmesi ve oyun oynarken öğrenmeleri için bu tür projelerin önemine dikkat çekti.

"Her Zaman Eğitime Destek Vermeye Devam"

Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, " Yeni anaokulumuzun bahçesine ahşap oyun grupları kazandırarak öğrencilerimizin kullanımına sunduk. Minik evlatlarımızın hoş vakit geçirmelerini ve eğlenmelerini dilerim. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Her zaman eğitime desteğe devam!” ifadelerini kullandı.

anaokuluoyun alanıFatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.