Karamanlı Kaymakamı Gökhan Arslan göreve başladı! Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, Burdur Karamanlı ilçesine Kaymakam Vekili olarak atandı. Peki 22 Ekim 2024'te göreve başlayan Gökhan Arslan kimdir? İşte Arslan'ın özgeçmişi ve kariyer detayları burada.

Burdur'un Karamanlı ilçesine Kaymakam Vekili olarak atanan Gökhan Arslan, 22 Ekim Salı günü göreve başladı.

İçişleri Bakanlığının 18.10.2024 tarihli Makam Onayı ile Karamanlı'ya görevlendirilen Kaymakam V. Gökhan ARSLAN 22.10.2024 itibariyle Burdur'un Karamanlı ilçesinde göreve başlamıştır.

GÖKHAN ARSLAN KİMDİR?

Gökhan Arslan, 1988 yılında Tokat Turhal İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Turhal'da tamamlayan Gökhan Arslan, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 2014 yılında mezun oldu.

Özel sektör Savunma sanayisinde yönetici pozisyonunda çalışan Gökhan Arslan, 2021 yılında Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Tokat Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

Gökhan Arslan, Aydın - Germencik ve Tekirdağ - Muratlı ilçelerinde Kaymakam Refikliği, Van ve Eskişehir’de Mülkiye Teftiş Stajı görevlerini tamamladı.

İçişleri Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı' nın 07.02.2022 tarihli onayı ile 10.02.2022 tarihinde Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde göreve başladı.

Gökhan Arslan, İçişleri Bakanlığının 18.10.2024 tarihli Makam Onayı ile Karamanlı'ya görevlendirildi.

Evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. 

Gökhan ArslankaymakamTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.