Karamanlı'ya Yeni İçme Suyu Kaynağı Müjdesi

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Gökpınar'dan getirilen yeni içme suyu kaynağı ile ilçenin su ihtiyacının karşılanacağını duyurdu.

Karamanlı'ya yeni bir içme suyu kaynağı müjdesi verildi. Eşeler Yaylası'ndan gelen kaynak suyu ile ilçenin içme suyu ihtiyacının önemli bir kısmı karşılanacak ve şebekedeki su basıncı artacak. 

KARAMANLI'YA EK İÇME SUYU KAYNAĞI HAYIRLI OLSUN!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçeye yeni bir içme suyu kaynağı müjdesi verdi. Eşeler Yaylası'nın Gökpınar mevkiinden çıkan kaynak suyu, 2,5 kilometrelik bir hat ile Kızılyalım mevkiindeki içme suyu isale hattına bağlandı.

Gökpınar kaynağının saniyede 1,5 litre, dakikada ise 90 litrelik bir kapasiteye sahip olduğu belirtildi. Başkan Selimoğlu, bu önemli projeye katkıda bulunan DSİ yetkililerine, personellerine, belediye personellerine ve hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Bu yeni kaynak, Karamanlı'nın içme suyu ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak ve şebekedeki su basıncını da artıracak.

suiçme suyuiçme suyu kaynağıFatih SelimoğluHaberlerBurdur HaberBurdur HaberleriTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.