Kenan Sipahi ve Furkan Haltalı'ya A Milli takımda davet

P. Karşıyaka’nın yıldız oyuncularından Kenan Sipahi ve Furkan Haltalı, A milli takımın 24 Haziran-8 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da başlayacak kampın 16 kişilik kadrosuna davet edildi.

P. Karşıyaka’nın yıldız oyuncularından Kenan Sipahi ve Furkan Haltalı, A milli takımın 24 Haziran-8 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da başlayacak kampın 16 kişilik kadrosuna davet edildi.
Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden P. Karşıyaka’nın normal sezonu 4. sırada bitirmesinde önemli bir oynayan ve play-off çeyrek finalinde de başarılı bir performans sergileyen Furkan Haltalı ve Kenan Sipahi, A Milli takımın 24 Haziran - 8 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceği kampa davet edildi. 24 Haziran’da İstanbul’da başlayacak olan kampa katılacak olan yeşil-kırmızılı oyuncular, 1 Temmuz’a kadar buradaki çalışmalarını sürdürecek. Daha sonra 27 Haziran Perşembe günü Filipinler ile karşılaşacak olan millilerimiz, 2 Temmuz’da ikili temas karşılaşması oynamak üzere Fransa’ya gidecek. Son olarak 6-7 Temmuz tarihlerinde Sırbistan’da turnuvaya katılacak Ay-yıldızlılar, böylece çalışmalarını noktalayacak.
Öte yandan A Milli takım, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında 22 Kasım 2024'te Macaristan ile evinde, 25 Kasım 2024'te ise Macaristan ile deplasmanda karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, B Grubu'ndaki son karşılaşmalarında 20 Şubat 2025'te evinde İtalya ve 23 Şubat 2025'te deplasmanda İzlanda ile oynayacak.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Türkiye A Milli Takımdavetkadroson dakikaTürkiyeİzmir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.