Kırıkkale Bahşılı kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Fidan Bozkır kimdir?

Bahşılı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Yozgat Çekerek Kaymakamı Fidan Bozkır, Kırıkkale Bahşılı Kaymakamı olarak atandı.

Bahşılı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Yozgat Çekerek Kaymakamı Fidan Bozkır, Kırıkkale Bahşılı Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Bahşılı Kaymakamı Fidan Bozkır Kimdir?

Fidan BOZKIR Kayseri İlinin Pınarbaşı İlçesine bağlı Yahyabey Köyünde doğdu.

Eğitim hayatına Kayseri de başlayan BOZKIR 2008 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden, 2018 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansına devam etmektedir.

2010 yılında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapmaya başlayan Kaymakamımız İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 06 Haziran 2020 tarihinde 108. Dönem Tekirdağ Kaymakam adayı olarak yeni görevine intisap etti.

Tekirdağ Valiliğinde il merkez stajını, Tekirdağ ve Çankırı illerinde mülkiye teftiş stajını, Kırklareli/Lüleburgaz ve Burdur/Gölhisar ilçelerinde refakat stajını tamamladı. Tokat’ın Reşadiye ilçesinde başladığı Kaymakam vekilliği stajının ardından, yaklaşık 7 ay süreyle Tekirdağ ilinde Vali Yardımcısı Vekili olarak görev yaptı. Yurt dışı eğitimini Madrid Complutense Üniversitesi’nde tamamlamasına müteakip ülkesine döndü ve 6 Şubat 2023’de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi nedeniyle 3 ay süreyle Kahramanmaraş ilinde görevlendirildi.

İyi derecede İngilizce ve İspanyolca temel düzeyde Farsça bilmekte olup evli ve bir çocuk annesidir.

Kaymakamımız 18.09.2023 tarihli İçişleri Bakanlığı Onayı ile İlçemize atanarak, 29.09.2023 tarihinde Çekerek İlçesinde görevine başlamıştır.

Fidan BozkıratamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.