Kızılkaya'da seyir terası yakında açılıyor! Kaymakam Gale'den inceleme

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve Bucak İlçe Özel İdare Müdürü Ferruh Kanık ile yapımı süren projeleri inceledi. Seyir terası yakında açılıyor.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve Bucak İlçe Özel İdare Müdürü Ferruh Kanık'ın beldeye gerçekleştirdiği ziyarette, yapımı süren projeleri yerinde inceledi.

KIZILKAYA SEYİR TERASINDA İNCELEME

Başkan İlkay Güngör, ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bugün Bucak Kaymakamımız Sayın Bayram Gale ve Bucak İlçe Özel İdare Müdürü Sayın Ferruh Kanık beldemizi ziyaret ettiler. Önümüzdeki günlerde faaliyete geçirecek olduğumuz seyir terasında incelemelerde bulunduktan sonra, belediyemize geçerek yaptığımız ve yapacak olduğumuz yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Kaymakamımıza ve Müdürümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ederim."

Bu ziyaret kapsamında, beldeye katkı sağlayacak yeni projeler değerlendirildi ve devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Güngör, beldenin gelişimi için yapılan çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

seyir terasıKızılkaya Belediyesiİlkay GüngörBayram GaleTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.