Kızılkaya'da uyuşturucu ile mücadele toplantısı düzenlendi

Kızılkaya'da, Burdur İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Birimi tarafından düzenlenen "Uyuşturucu ile Mücadele" bilgilendirme toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Burdur İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi tarafından “Uyuşturucu ile Mücadele” kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu. Belediye kahvesinde gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Güngör, toplantının önemine vurgu yaparak yaptığı açıklamada, “Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi tarafından Belediye kahvesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısı, halkımızın uyuşturucu ile mücadele konusunda bilinçlenmesini sağladı. Eğitim veren memur arkadaşlara ve katılım sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, narkotik birimi tarafından uyuşturucu madde bağımlılığı ve bu bağımlılıkla nasıl mücadele edileceği konularında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların merak ettiği sorular cevaplandı ve çeşitli broşürler dağıtıldı.

Uyuşturucu ile mücadelede toplumsal bilinçlenmenin önemini vurgulayan Güngör, Kızılkaya'da bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

uyuşturucuİlkay GüngörKızılkaya BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.