Kocaaliler'e Yeni Mesire ve Sosyal Yaşam Alanı Geliyor

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, ilçeye mesire alanı ve sosyal yaşam alanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, ilçeye yeni bir mesire alanı ve sosyal yaşam alanı kazandırmak için çalışma yaptıklarını duyurdu. 

Orman Genel Müdürü Ziyareti Gerçekleşti

Belediye Başkanı İlyas Delen, Milletvekili Mustafa Oğuz, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Selim Özbey ve bölgedeki diğer belediye başkanları ile birlikte Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında, ilçede yapılması planlanan Mesire Alanı ve Sosyal Yaşam Alanı projeleri için destek talep edildi.

Başkan Delen, bu ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Beldemize mesire yeri ve sosyal yaşam alanı kazandıracağız. Milletvekilimiz, il başkanımız ve belediye başkanlarımız ile birlikte Orman Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey’i ziyaret ettik. Planladığımız projeler için desteğimizi ilettik. Misafirperverliği ve desteği için kendilerine teşekkür ediyorum."

 

mesire alanıİlyas DelenKocaaliler BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.