Kocaaliler’in ulaşımı için önemli adım! İlyas Delen'den ziyaret

Kocaaliler Beldesi ulaşım altyapısını güçlendirmek için harekete geçti. Belediye Başkanı İlyas Delen, Bucak-Kocaaliler yolunun genişletilmesi ve sıcak asfalt için Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürü ile görüştü.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi Belediye Başkanı İlyas Delen, beldenin ulaşım altyapısını geliştirme çalışmalarına hız kazandırıyor. Başkan Delen, bu kapsamda Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlan'ı makamında ziyaret etti.

Yol Genişletme ve Sıcak Asfalt Talepleri

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Delen, beldenin kalkınması için ulaşım ağının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. "Bucak-Kocaaliler yolunun genişletilmesi ve sıcak asfaltla buluşturulması için taleplerimizi Sayın Müdürümüze ilettik. Kocaaliler halkının daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlaması adına bu projeye büyük önem veriyoruz" dedi.

Karayollarından Destek Sözü

Ziyarette, yolun genişletilmesi ve sıcak asfalt dökümünün hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi için destek beklediklerini Karayolları Bölge Müdürü Sarıoğlan'a ileten Başkan İlyas Delen, "Misafirperverliği ve desteği için Bölge Müdürümüze teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

ulaşımİlyas DelenKocaaliler BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.