Kokoş Baby Bucak'ta Açıldı! 7 Yıllık Tecrübe Mağazaya Taşındı!

0-16 yaş arası çocuklar için geniş ürün yelpazesi, yeni doğan bölümü, organik ürünler, kaliteli ve güvenilir ürünler, uygun fiyatlar ve açılışa özel indirimlerle Kokoş Baby Bucak'ta sizleri bekliyor!

Kokoş Baby Bucak'ta Açıldı! 7 Yıllık Pazar Tecrübesi Mağazaya Taşındı!

Burdur'un Bucak ilçesinde 7 yıllık pazar tecrübesine sahip Kokoş Baby, nihayet mağaza ile sizlerle buluşuyor!

0-16 yaş arası çocuklar için geniş ürün yelpazesi ile Bucak'ta hizmet veren Kokoş Baby'de, Yeni doğan bölümü ve organik ürünler, Kaliteli ve güvenilir ürünler, Uygun fiyatlar ve Açılışa özel indirimler sizleri bekliyor.

Kokoş Baby İşletme Sahibi Mustafa ve Fatma Bütüner yaptığı açıklamada, " "7 yıldır pazarcılık yaptım ve bu işe devam edeceğim. Artık hem pazar hem de mağaza olarak sizlere hizmet vereceğim. Yeni doğan bölümü ve 0-3 ay arası çocuklar için organik ve kalitesine garanti verebileceğim 5 parça ve 10 parça hastane çıkışı ürünlerimiz var. 16 yaşa kadar her yaşa uygun ürünlerimiz mevcut. Açılışa özel indirimlerimiz de var! Seç beğen al 350₺ yerine sadece 250 ₺ kaliteli ve garantili ürünlerimiz. Tek tişörtlerimiz 100 liradan, çantalarımız 100 liradan başlıyor. Toka grubumuz çifti 30 TL . 3-6 yaş grubu ve 7-12 ve 12-16 yaş grubu ürünlerimiz de mevcut. Damatlık, gelinlik ve elbise modellerimiz de var. 16 yaşa kadar her yaşa uygun ürünlerimiz sizleri bekliyor!" ifadelerini kullandı.

Kalite ve güvenin adresi Kokoş Baby'e uğramadan alışveriş yapmayın!

Tel: 05438116164

Adres: Yeni Mahalle Tahtakale yanı Perşembe pazarı karşısı

Kokoş Baby KidstecrübemağazaaçılışTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.