Konyaspor'a yeni transfer

Konyaspor, orta saha oyuncusu Ufuk Akyol ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Konyaspor, orta saha oyuncusu Ufuk Akyol ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Konyaspor, kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede yeşil-beyazlı ekip, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ufuk Akyol ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı hazır bulundu. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Ufuk Akyol'a hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi.
Stuttgart alt yapısında yetişen Ufuk Akyol; Heidenheim, F. Karagümrük ve Antalyaspor takımlarında forma giydi. Ufuk Akyol, yeşil-beyazlı ekipte 19 numaralı formayı giyecek.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

haberlerKonyasporUfuk AkyolanlaşmaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.