Korkuteli'den Umreye Gidecek Hafızlar Kura İle Belirlendi

Korkuteli İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz'ın başkanlığında öğrenci, öğretici ve velilerin huzurunda yapılan kura çekimi sonucu 24 öğrenci ve 2 öğretici umreye gitmeye hak kazandı

Korkuteli'den Umreye Gidecek Hafızlar Kura İle Belirlendi
Korkuteli İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Erkek Yatılı Kur'an Kursunda ve Dürdane Önal Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan 51 öğrenci için düzenlenen icazet merasiminde vatandaşlar tarafından vaat edilen umre ödülü için geçtiğimiz gün müftülülük toplantı salonunda kura çekimi gerçekleştirildi.

Korkuteli İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz'ın başkanlığında öğrenci, öğretici ve velilerin huzurunda yapılan kura çekimi sonucu 24 öğrenci ve 2 öğretici umreye gitmeye hak kazandı. Kura çekiminde kısa bir konuşma yapan Müftü Kızmaz, "Sizler Kur'an'a hizmet ettiğimiz sürece bu necip millet dün olduğu gibi bugün de yarın da sizlerin yanında olacaktır. Bunun en güzel örneği, bugün burada toplanmamıza sebep olan bu hayırlı kura çekimidir. Aylarca, hatta yıllarca emek vererek ezberlediğiniz Kur'an'ın nazil olduğu topraklara gideceksiniz. Allah yolunuzu ve yolculuğunuzu hayırlı eylesin. Bu heyecenı yaşamasına sebep olan hayırseverlerden Rabbim razı olsun. Sizden sonra gelecek hafız adaylarını teşvik etmesi amacıyla bu hayırlı hizmetin her yıl devam etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Kutsal yolculukta yapacağınız ibadetlerinizin kabul olmasını temenni ediyorum" dedi.
HAFIZLARI UMREYE GÖNDEREN HAYIRSEVERLER:
Fahrettin Karateke; Nur Pastaneleri (11 hafız)
Arif Cebeci; Cebeci Ticaret (2 hafız)
Hanife Koparan; Huzur Hac ve Umre Seyahat Acentası (2 hafız)
Hasan Caran; Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı (1 hafız)
Ünal Ersan; İnş. Sıh. Tes. Odası Başkanı (1hafız)
Mehmet Günal; Günal Orman Ürünleri (1hafız)
Arif Karaca; Kadim Gıda (1 hafız)
Bayram Çınar; Esnaf (1hafız)
Abdurrahman Kır; Besici (1hafız)
Hacer Türk; Kur'an Kursu Öğreticisi (1 hafız)
Nurettin Uğurlu ; Antalya İl Müftülüğü Murakıbı (1 Hafız)
Hasan Artan; Nebiler Camii İmam-hatibi (1 hafız)

HafızUmreKorkuteli MüftülüğüAntalya son dakikaTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.