Köy-Koop Burdur Birliği'nde Yeni Başkan Muzaffer Macit

Yarıköy Muhtarı Muzaffer Macit, en yüksek oyu alarak Köy-Koop Burdur Birliği'nde yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısında başkan seçildi.

Köy-Koop Burdur Birliği'nde yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısı sona erdi ve yeni başkan seçildi. Yarıköy Muhtarı Muzaffer Macit, en yüksek oyu alarak Köy-Koop Burdur Birliği Başkanı oldu.

KÖY-KOOP SEÇİM SONUÇLARI

Burdur Ticaret ve Sanayi Konferans Salonu'nda bugün (27 Haziran 2024 Perşembe) yapılan genel kurulda Divan Başkanlığını Köy-Koop Merkez Birliği Genel Başkanı Eray Çiçek yaptı. Seçim sonuçları ise şu şekilde açıklandı:

Muzaffer Macit (Yarıköy Muhtarı): 195 oy

Osman Bütüner (Önceki Dönem Başkan): 132 oy

Zeki Tanrıöver: 71 oy

YENİ BAŞKAN MUZAFFER MACİT

Yarıköy Muhtarı Muzaffer Macit, aldığı 195 oy ile en yüksek oyu alarak Köy-Koop Burdur Birliği Başkanı seçildi. Muzaffer Macit'in başkan seçilmesi, üyeler arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Macit, birlik üyelerine teşekkür ederek, Köy-Koop Burdur Birliği’ni daha ileriye taşımak için çalışacağını belirtti.

"HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Divan Başkanlığını yapan Köy-Koop Merkez Birliği Genel Başkanı Eray Çiçek, yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını dileyerek, seçim sonuçlarının Birlik için olumlu bir dönemin başlangıcı olmasını temenni etti. Çiçek, “Muzaffer Macit ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Birliğin güçlenmesi ve daha iyi hizmetler sunması için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Köy-Koop Burdur BirliğiMuzaffer MacitTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.