Kuzköy'de coşkulu festival! Uğur Önür ve Gülşen Kutlu coşturdu

TRT Sanatçısı Kuzköylü Uğur Önür ve TRT Sanatçısı Gülşen Kutlu'nun Sahneyi Aldığı 6. Kuzköy Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali Coşkuyla Kutlandı

TRT Sanatçısı Kuzköylü Uğur Önür ve TRT Sanatçısı Gülşen Kutlu'nun sahne aldığı 6. Kuzköy Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali 18 Haziran Salı akşamı Kuzköy Harman Yerinde coşku ile kutlandı.

Yöreye ait türkülerin söylendiği festivale Burdur AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, CHP Milletvekili İzzet Akbulut, Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin ve ilin diğer protokol üyeleri de katılım sağladı.

Kuzköy Muhtarı Arif Altaş yaptığı açıklamada, festivale katılımın yıldan yıla katlanarak arttığını ve bu yıl festivale yaklaşık 4.000 kişinin katıldığını belirterek, ilerleyen yıllarda festivali devam ettirerek geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti. Altaş, festivale katılım sağlayan herkese teşekkür etti ve gelecek sene düzenlenecek müzik festivaline herkesi bu yıldan davet etti.

kuzköy festivalfestivalUğur ÖnürGülşen KutluTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.