Lösemi tedavisi gören Çeltikçili çocuk için acil ihtiyaç vardır!

Antalya'da lösemi tedavisi gören bir çocuk için acil 0 Rh+ trombosit ve kan bağışı ihtiyacı var. Kızılay ve Akdeniz Üniversitesi Kan Bankası'na başvurarak siz de hayat kurtarabilirsiniz!

Antalya'da lösemi tedavisi gören bir çocuk için 0 Rh+ trombosit öncelikli olmak üzere, hem kan hem de trombosit bağışı büyük bir ihtiyaç haline geldi. Aile ve sağlık ekipleri, duyarlı vatandaşları acilen bağış yapmaya davet ediyor.

Kan Bağışı İçin Nerelere Başvurabilirsiniz?

Kan bağışı, Antalya Merkez Kızılay Şubesi'nde yapılabilirken, trombosit bağışları için Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi A Blok Kan Bankası'nda başvurular kabul ediliyor. Trombosit bağışı yapmak isteyen gönüllülerin, doğrudan kan bankasına giderek başvuru yapmaları gerekiyor.

Trombosit Bağışı Nasıl Yapılır?

Trombosit bağışçılarının öncelikle uygunluk testi yapılmaktadır. Bağışçıların hızlı bir şekilde değerlendirilmesi ve işlemlerinin sorunsuz ilerlemesi sağlanarak en kısa sürede gerekli tedaviye destek olmaları amaçlanıyor. Detaylı bilgi almak ve işlemleri hızlandırmak için aile ile irtibat kurulabilir:

Sevda Atalay (anne): 0545 850 2194 Emine Ünal: 0506 176 2505 Yardım Çağrısına Destek Verin!

Gönüllü bağışçılar, minik bir kalbin sağlığına kavuşmasına yardımcı olabilir. Tüm bağışçılara şimdiden teşekkür ederiz. Yardımlarınız sayesinde bir hayat kurtarılabilir!

lösemitedavitrombositTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.