Makü'de Başakşehir-Olympic FK maçı oynandı

Başakşehir 2 - Olympic FK 0 Detaylar haberimizde...

Yeni sezon hazırlık çalışmalarını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Kamp Merkezinde gerçekleştiren Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Özbekistan'ın Olympic FK takımıyla yaptığı hazırlık maçından 2-0 galip ayrıldı.

MAKÜ İstiklal Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Öner, Prof. Dr. Ömer Tekşen, Prof. Dr. Oğuz Gürsoy, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ali Murat Alparslan, Prof. Dr. İsmail Çelik, akademisyenler ve Burdur halkı izledi.

Mücadeleyi tribünden takip eden Burdurlu sporseverler Başakşehir'i büyük bir coşku ile destekledi. Karşılaşmadan Başakşehir maçın ilk yarısında Leo Duarte ve Philippe Keny'nin attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. Başakşehir'in Burdur kamp programı 23 Temmuz Pazar günü gerçekleştirecekleri üçüncü hazırlık maçının ardından pazartesi günü son bulacak.

 

maçmaküTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.