MAKÜFEST 2024: Öğrenci Toplulukları Bahar Şenliği İçin Heyecanlı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrenci toplulukları başkanları ile bahar ayında yapılması planlanan MAKÜFEST hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan MAKÜFEST hakkında öneriler dile getirildi ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Burdur Mehmet Akif Ersoy üniversitesi (MAKÜ) öğrenci toplulukları başkanları ile bahar ayında yapılması planlanan MAKÜFEST hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ali Murat Alpaslan, Genel Sekreter Ümit Yavuz, Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Türkmen, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Acar, SKS Daire Başkanı Süleyman Yarar ve SKS Kültür Şube Müdürü Kubilay Çakır ile aktif olarak faaliyet gösteren topluluk öğrenci temsilcileri katıldı.

Toplantıda Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan MAKÜFEST hakkında öneriler dile getirildi ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

MAKÜFEST2024öğrenciöğrenci topluluklarıBahar ŞenliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.