Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre Sahada pazar yerinde esnaflarla

Ankara Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve CHP Belediye Meclis üyesi Satı Gül, birlikte pazar yerlerini incelediler.


EMRE VE GÜL PAZAR
TEFTİŞİNDE
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 2. kadın başkan yardımcısına göz mü kırpıyor. Mamak Belediyesi'nde kadınlar sahada iyice kendilerini göstermeye başladı.
Yıllardır ağırlıklı olarak erkeklerin yönetiminde olan Mamak Belediyesi'nde tablo değişiyor. Belediye'de ilk kez bir kadının belediye başkan yardımcısı olmasının peşinden, artık kadınları sahada daha sık görmeye başladık.

Son olarak Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve CHP Belediye Meclis üyesi Satı Gül, birlikte pazar yerlerini incelediler.

Önceki gün Fahri Korutürk Pazarına giderek incelemelerde bulunan Emre ve Gül, esnafların ihtiyaç ve sorunlarını dinlediler. Ziyarette Vatandaşlarla da görüşen Emre ve Gül, pahalılık la ilgili onların dertlerini de dinlediler.
Kadın Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve Satı Gül'ü karşılarında gören Mamaklı kadınlar, bu tablodan bir hayli memnun kaldılar. Mamak Time

Keçiören Belediye BaşkanıKeçiören Belediye Başkan YardımcısıPazar yeriAnkara son dakikaKeçiören son dakikaTürkiyeAnkaraMamak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.