Mansur Yavaş ile Yıldızları Barışmayan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den Ekrem İmamoğlu'na açık destek

Her gittiği ve katıldığı programlarda 'şovmen' davranışlar sergileyen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, aynı tavrı Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı'nda da sergiledi.


Her gittiği ve katıldığı programlarda 'şovmen' davranışlar sergileyen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, aynı tavrı Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı'nda da sergiledi.
'EKREM'CİYİM' DEDİ
CHP'nin olası Cumhurbaşkanı adayları arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, arasında yaşanacak bir yarışta İmamoğlu'nu destekleyeceğini sürekli ortaya koyan ve Yavaş'la yıldızı bir türlü barışmayan Şahin, bu desteğini artık açıktan gösteriyor.
Ankara'da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı'nda her bulduğu fırsatta Ekrem İmamoğlu'na sarılan ve kimi zaman oturduğu yerden el kaldırarak adeta "Ben buradayım ve yanındayım" meşajı vermeye çalışan Şahin, toplantı boyunca bu şovlarına devam etti.
Toplantı hakkında açıklama da bulunan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin;
"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu 'nun başkanlığında, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldık.
Belediyeciliğin, vatandaşlarımızın günlük yaşamını doğrudan etkileyen kritik bir hizmet alanı olduğunun bilinciyle katılım sağladığımız bu önemli toplantıda, şahsım adına Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na belediyeciliğe verdiği değerler için bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Mamaktime

İBB Başkanı Ekrem İmamoğluMamak Belediye Başkanı Veli Gündüz ŞahinTürkiye Belediyeler BirliğiTürkiyeAnkaraMamak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.