MasterChef Danilo Şef'ten itiraz geldi, MasterChef'te Beyza'nın hakkı mı yendi?

TV8'in en sevilen programlarından MasterChef'te, 14 Ekim programında Danilo Şef'ten Beyza'nın yaptığı kruvasana itiraz geldi! Beyza şeflere Fransız usülü bir tatlı sundu ama eleştiri aldı

MasterChef yarışmacılarından Beyza kruvasanı bastırıp üstünde krema, limon, mereng ve diğer malzemelerle servis etmişti. Danilo Şef "Kruvasanın bastırıldığını sosyal medyada çok gördüm. Evde yapıldığında sorun değil ama şeflerin de kruvasanı bastırıp servis ettiğini gördüm, açıkçası çok şaşırdım. Bir şef de böyle yaparsa, ne bileyim yani kendini sorgulasın." dedi. Mehmet Şef ve Somer Şef de "Kalmış kruvasandan yapılabilir ama kruvasanı kabartmak için uğraşıp sonra da bastırmak olacak şey değil." diye yorum yaptılar.

Programın televizyon ve sosyal medya takipçilerinden "Bu programda adalet yok! Şefler önce kendini sorgulasın! Beyza'nın hakkı yendi!" yorumları geldi.

MasterChefMasterChef Türkiye ana kadroyarışmayarışmacıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.