MasterChef Hakan'ın sözleri zehir gibi! Kimler için neler söyledi?

Masterchef'in yeni bölümü yayınladı. Hakan yarışmacı arkadaşlarına taktığı lakapları dile getirdi. Nigar'a taktığı lakap dikkat çekti: "3 maymunu oynuyor!" dedi.

Hakan diğer yarışmacılara taktığı lakapları da sıraladı:

Akın: Terso Akın
Ezgi: Yargısız infaz
Erim: Yedek Erim
Eda: Pasta Eda
Alper: Kompleks Alper
Semih: Asi Semih
Nigar: 3 maymunu oynayan kişi

Nigar, Hakan'ın sözlerine "Bundan sonra onu oynayacağız demek ki, yani öyle istiyor..." yanıtını verdi.

Kazanan Semih oldu!

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyesi olduğu yarışmada yarışmacılar takım kaptanlığı için mücadele etti. Şefler yarışmacılardan çiğköfte yapmalarını istedi. Masterchef'te 11. haftanın takım kaptanları da belli oldu. En iyi çiğ köfteyi yapan Onur, Semih, Akın, Şirin ve Ezgi arasından Akın ile Semih son ikiye kaldı. Gecenin kazananı Semih oldu. Semih, "Şefim çok uzun zamandır bekliyordum, kırmızı nasip oldu ama mavi olmamıştı. Bugüne kısmetmiş" dedi.

Ardından kırmızı takım kaptanı olarak Muratcan'ı seçti.

Mehmet Şef zehir zemberek!

Mehmet Şef, "Sayı azalıyor, Zübeyde de gitti. Ben açıkçası biraz şoktayım. Burada herkes şef tabağı yapmalı, herkes yerel ürünü yapmalı. Herkes yaratıcılık yapabilmeli, herkes takım oyunlarında başarılı olmalı. Yereli bilmen de yetmiyor. Bizim verdiğimiz şef tabağı, yorum tabağıydı. Zübeyde bence şef ya da yorum tabaklarında kendini geliştirseydi belki bu sonucu alamazdı. Artık haftalar yaklaştıkça, ben bunu biliyorum şunu bilmiyorum devri kapandı." diyerek yarışmacıları sert bir dille uyardı.

tv programlarıShow TVMasterChefTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.